Fantasy Euro 2020
Re: Fantasy Euro 2020
Ja sie moze w to pobawie, jak bede mial chwile to ogarne sklad i sie podziele.
A też sobie zagram. Parę razy już grałem w te Fantasy, ale zawsze się to kończy tak, że zapominam o tym.
I’m like Jon Jones, I sound like Sean Combs, and I got trombone-sized stones like John Holmes.
Gry Fantasy kojarzą mi się z wersją Premier League. Na początku sezonu hype, budowanie składu, wymienianie się wnioskami z kumplami, analizowanie terminarza, a zawsze gdzieś w połowie sezonu już mi się nie chcę. xD
Dobra, jako, że dzisiaj zaczyna się pierwsza kolejka, to chyba można już ujawnić swój skład na tą kolejkę?
I’m like Jon Jones, I sound like Sean Combs, and I got trombone-sized stones like John Holmes.
Jest jakaś forumowa liga?

A ja go nie wpuściłem.
Ja też go mam na rezerwie ;(
Czemu Lukaku dostał tylko 10 pkt przy dwóch golach? ;o
Czemu Lukaku dostał tylko 10 pkt przy dwóch golach? ;o

Jak to czemu? Za jeden gol są 4 punkty + rozegrane 90 minut za 2 punkty.
Ok, źle spojrzałem wcześniej na wyniki Immobile.
Zawsze się spóźniam z tymi typami 

"Piłka nożna to taka gra, w której 22 mężczyzn biega za piłką, a na końcu i tak w finale wygrywa REAL"
Nie wiem czy cos przegapilem gdzies, ale nie widze ligi do fantasy, jest chyba tylko do typowania wynikow.
Tak wiec jakby ktos byl zainteresowany to zalozylem lige.
https://gaming.uefa.com/en/uefaeuro2020 ... 6C/micky71
Ewentualnie kod do dolaczenia.
245LYAC808
Tak wiec jakby ktos byl zainteresowany to zalozylem lige.
https://gaming.uefa.com/en/uefaeuro2020 ... 6C/micky71
Ewentualnie kod do dolaczenia.
245LYAC808