FC Barcelona - rywal numer 1
- Goldschmidt
Re: FC Barcelona - były rywal numer 1
Odpisałbym bardziej poważnie ale skoro już edytując poprzedni post zdążyłeś wsadzić mi w usta coś czego nie napisałem to chyba sobie daruję.
Czekamy na Chelsea.
"Wszystko zgodnie z planem".
Czekamy na Chelsea.
"Wszystko zgodnie z planem".
-
Moja edycja i Twój kolejny post był w tej samej minucie, pewnie w ciągu paru sekund - cóż poradzę?
No i co wtedy? Udowodnisz, że nie jesteśmy tak zajebiści, skoro nikt tu nie pisze, że jesteśmy?Czekamy na Chelsea.
Z kogo to cytat, bo nigdzie tu nie widziałem takiej wypowiedzi."Wszystko zgodnie z planem".
- Goldschmidt
Nie wiem co wtedy. Pewnie wpadnę i poczytam jak napiszesz, że dawałeś nam 35% szans i wszystko się zgadza. Może walnę coś innego w cudzysłów. Szanse że tak będzie są pewnie nawet większe niż to mityczne pół promila.
To już brzmi zdecydowanie inaczej w porównaniu do tego, co napisales na początku.lukecik pisze: ↑pn mar 21, 2022 8:48 pm Spoko, nie mam zamiaru to wyjeżdżać z krucjatą, że juz przejebaliśmy sezon itd. bo tak nie jest. Jednak jeśli tak się stanie to nie będę zdziwiony, bo obecnie więcej rzeczy nam przeszkadza niż pomaga. A ta pewność siebie, która od niektórych emanuje, że liga jest już i tak rozstrzygnięta, bardzo mnie dziwi.

- Goldschmidt
Stevie Wonder który zdecydował że nie podpiszemy Pedriego 5 lat temu powinien naprawdę zwrócić jakąś część swoich zarobków.
- wonderkid_jr
U nas i tak zgniłby w odmętach Castilli.
- Goldschmidt
Araujo 2026, zarobki kilkakrotnie poniżej średniej rynkowej na jego poziomie, z szansą renegocjacji za dwa lata.
Zostają Gavi i Dembele. W drzwiach Christensen i Kessie.
Kolejny który świadomie bierze x razy mniej skazując rodzinę na głodówkę. Oby mu achilles nie pierdolnął i takie tam
Zostają Gavi i Dembele. W drzwiach Christensen i Kessie.
Kolejny który świadomie bierze x razy mniej skazując rodzinę na głodówkę. Oby mu achilles nie pierdolnął i takie tam

Militao zarabia 3.5mln, więc wciąż mniej od prognozowanej nowej umowy Araujo 

- Goldschmidt
Muszą chyba jeden po drugim zmienić filozofów
"Nie wierzę w żaden "romantyzm" we współczesnym futbolu. Młodzi piłkarze zwłaszcza powinni spoglądać na swoją karierę pragmatycznie." - ktoś, 2021

"Nie wierzę w żaden "romantyzm" we współczesnym futbolu. Młodzi piłkarze zwłaszcza powinni spoglądać na swoją karierę pragmatycznie." - ktoś, 2021

Zobaczymy za kilka lat, kiedy wyjdą detale dzisiejszych porozumień. Już nie takie kwiatki były zapisywane w kontraktach graczy Barcy. Progresja zarobków jest tam na porządku dziennym. Sam zapis o renegocjacji umowy za dwa lata o czymś świadczy.
Szkoda że wyciagneli wynik. Było blisko do zaklepania mistrza i kibicowania Sevilli wicemistrzostwa.
- eltacondedios
To jakiś żart, że mają pożytek z tego paralityka de Jonga.
Po 0:4 w Klasyku nikt nie wykreślił jeszcze tego "były" z tytułu wątku? Myślę, że najwyższa pora.
-
Socios sprzedali miejscówki

"Bedziemy sprzedawac online zeby Eintracht nie kupil biletów" 

-
Real awans, Barka wpierdol. Wielki tydzień. xD
- Goldschmidt

Miód na serce ten wynik.
Myślałem, że to 0-4 w Klasyku ich poniesie, ale przerwa reprezentacyjna wszystko im popsuła 

Do chłopczyków przyjechali mężczyźni .....

No dobra, Eintracht wykonał kawał dobrej roboty. Tytuł zostawiamy przynajmniej do następnego Klasyku.
-
Pięknie się projekt rozwija
Czekamy na info co z kontraktem Dembele. Jeśli go nie utrzymają (a w sumie mógłby przejść do topowego klubu) to trudno będzie zbudować zespół silniejszy niż ten z tego roku.

Czekamy na info co z kontraktem Dembele. Jeśli go nie utrzymają (a w sumie mógłby przejść do topowego klubu) to trudno będzie zbudować zespół silniejszy niż ten z tego roku.
No ja szczerze mówiąc trzymam kciuki, żeby z nim przedłużyli. On teraz gra lepiej, bo trzeba walczyć o nowy kontrakt, a później to może być znowu jakiś drugi Bale. W jego miejsce imo mogliby się połasić o kogoś lepszego, nawet ten Antony z Ajaxu.
Ależ się dobrze zestarzałolukecik pisze: ↑pn mar 21, 2022 11:58 am 20 lutego.
To było tak proste do przewidzenia, że aż jestem na siebie zły, że łudziłem się po PSG, że może być inaczej. Putkom nie przeszkodził nawet daleki wyjazd do Turcji w czwartek, żeby nas tak rozpierdolić.lukecik pisze: ↑ndz lut 20, 2022 7:25 pm Te dzieci pokazują co to znaczy być młodym, utalentowanym i wejść z buta w pierwszą drużynę. Zestaw sobie tych Gavich i Pedrich z naszymi Camavingami i Rodrigami. Przepaść.
Jeśli dyspozycja fizyczna naszego środka pola będzie dalej szła w tym kierunku, w którym idzie obecnie, to nas zagryzą za miesiąc i wtedy putki faktycznie będą mogły się chełpić, że nas skompromitowali.
I dalej uważacie, że to jest nierealne, by nas przegonili w tabeli? Wystarczy, że Benzema wypadnie i jesteśmy w piździe, bo na nikogo w naszym ataku nie możemy liczyć poza Karimem. Od czasu do czasu błysnie czymś Vini, ale bez Benzemy też mu ciężko, a przypominam, czekają nas wyjazdy do Vigo, materacy i Sevilli. Nie wierzę też, żebyśmy powygrywali wszystkie pozostałe mecze, na bank się potkniemy z jakimś kurwa Getafe czy Cadiz.
Mistrzem bedą putki, zobaczycie. Taki nas czeka frajerski los. Nie potrafimy barcelonie porządnie wpierdolić gdy są w kryzysie, kończy się na jakimś 3-1 w najlepszym razie, więc teraz los się podwójnie zemści i roztrwonimy kosmiczną przewagę, by przez lata czytać potem o magiku Xavim, który dokonał niemożliwego.