Rodrygo Goes
Re: Rodrygo Goes
Świetny jest na lewej stronie, luz i fantazja, śmiga dużo lepiej niż na prawej.
A triunfar en buena lid, defendiento tu color!
Zgadzam się, ładnie wczoraj latał po zmianie. Szkoda kontuzji, bo wybiła go z rytmu, ale mam wrażenie, że jest na granicy wejścia na level wyżej, że brakuje mu jeszcze kroczku, żeby odpalić na poważnie.
κύριος Ἰησοῦς
Nie wiem, czy nie gorzej.
Strasznie marnie dzisiaj, masę sytuacji pod bramką spierdolonych. Słaba zmiana
A triunfar en buena lid, defendiento tu color!
Bardzo słaby występ. Jedno udane zagranie do Benzemy piętką - i tyle zapamiętałem z jego występu dobrych rzeczy. Za spierdzielenie ostatniej akcji - to karne okrążenia wokół stadionu powinien robić.
Akurat po nim takiego klopsu się nie spodziewałem [']. Co jak co, ale wydawało się że nogę ma ułożoną.
Jedyne na plus że liczba asyst +1.
Jedyne na plus że liczba asyst +1.
κύριος Ἰησοῦς
On musi przybrać trochę mięśni i motorycznie być lepiej przygotowany na starcia z rywalami. Zbyt często w tym aspekcie odstaje. Końcówka w jego wykonaniu? Nie tylko w jego - karny kutas za takie partaczenie, ale na szczęście nie było to decydujące.
Niech idzie na wypozyczenie sie gdzies ogrywac
-
Tak samo było pisane o Vinim. 

Niedoceniony. Wszedł i wykonał kawał dobrej roboty. Praktycznie zaraz po wejściu wrzutka na głowę Karima, która prawie zakończyła się golem. Udział przy 3 bramce, kiedy odebrał piłkę, a później po pojedynczej klepce z Modriciem podał do Viniciusa. Może nie jest tak efektywny jak Asensio, bo nie strzela goli, ale na boisku daje więcej.
Ale to zupełnie inny piłkarz. Vini wkurwiał brakiem skuteczności i głupimi stratami, ale miał ciag na bramkę, drybling, szybkość. Rodrygo to zupełnie inny typ gracza. Nie ma takich umiejętności jak Vini
"Piłka nożna to taka gra, w której 22 mężczyzn biega za piłką, a na końcu i tak w finale wygrywa REAL"
Carlo powinien spróbować zrobić z niego pomocnika ala Di Maria, bo ma na to zadatki, ale to już ewentualnie w przyszłym sezonie.
Dawać go dzisiaj na boisko, bo potem znów spędzi kilka kolejek przykuty do ławki.
Czy jest jakikolwiek sens trzymać go w zespole? To poziom Lucasa i nic więcej
Jak wyżej. Na czym polega jego fenomen?
I’m like Jon Jones, I sound like Sean Combs, and I got trombone-sized stones like John Holmes.
W LM mial przeblyski, ale w lidze to zwykly przecietniak.
- eltacondedios
Od dłuższego czasu zastanawiam się czy aby na pewno przykładowy Arribas nie dałby tyle samo albo więcej (liczby w ofensywie - niemal żadne, Asensio był za to słusznie zjadany w poprzednich latach), że ma komfort ciągłego bycia w parasolu ochronnym w postaci Viniciusa, no ale potem się wstrzymuje, bo ma 21 lat. Niemniej rozczarowuje i za bardzo nie widzę progresu oprócz jakiejś pracy w defensywie.
-
Druga bramka w sezonie 

- Goldschmidt
Dożywotni kontrakt. Nieważne gdzie by grał, ile minut dostawał.
No nie myślałem że strzeli jeszcze gola w tym sezonie. Szok.
Człowiek by chciał, żeby było to dla niego jakieś przełamanie, ale nie ma się chyba co łudzić.
Człowiek by chciał, żeby było to dla niego jakieś przełamanie, ale nie ma się chyba co łudzić.
κύριος Ἰησοῦς
Rośnie nam ten chłopak. Ostatnie wejścia topowe. Wielkie brawa 

Wreszcie sie rozwijasz i masz powtarzalnosc gosciu