Tak sobie luzno popatrzylem na glosowania do tej pory.
1. Skurwibak i naimad9 sa dla mnie na ten moment czysci.
2. damikor i gehu wrecz przeciwnie. Tylko pytanie czy w g3 pakowaliby sie w swojego Mateosa we dwojke. W g2 tez jako jedyni glosowali na Mateosa. Ustawka pod pozniejsze alibi?
3. Gold i Asika tez pachna czerwonoscia. Gold dopiero dwa ostatnie glosowania sie uspokoil i wali we mnie, tak to pierwsze 3 to 3 rozne osoby, gdzie widzial ze raczej nikt z tych osob sprawdzony nie bedzie. I tak plynie.
4. minusek pierwsze 4 glosowania tez na rozne osoby. Antura to Antura, male ma dla mnie znaczenie, wiadomo bylo ze poleci bo sprawdzic trzeba bylo.
5. liso7 za kazdym razem w anture. Wreszcie sie doczekal.
Pisze to wlasciwie tylko po to zeby lepiej zapamietac, chaos, wiem.
minusek pisze: ↑śr maja 10, 2023 7:57 pm
Bawią się cwaniaczki. Głos oddany na Gondolę nie wydaje mi się czymś nadzwyczajnym przy jego dość olewkowych postach wiec nie postawiłbym centa na to, ze ktoś z pozostaje dwójki głosujących jest w mafii. Aczkolwiek bycie cichym graczem i dwukrotne głosowanie na niewinnego na takim etapie tez powinno mieć swoją konsekwencję.
Zaraz po zlinczowaniu Gondoli. Jak przeczytalem poczatek to juz mi sie wesolo zrobilo, no ale ostatnie zdanie to albo sprytna zagrywka albo szczere ogarniecie. Mialy glosy rokoko,kleya i minuska sens, jak najbardziej.
Lincz 1:
damikor - 2 (Goldschmidt, Asika)
Ta trojka + gehu. Cos czuje
kleyo pisze: ↑sob maja 13, 2023 8:15 pm
Moim zdaniem, na tym etapie nie ma co patrzeć na dzisiejszy lincz, bo za mało danych. Za to warto teraz popatrzeć na poprzednie, bo trochę się pokolorowało.
Lincz 4:
cmc – 4 (Bury Zenek, kondi,
Antura, vini639)
Antura – 4 (liso7, Marcins,
cmc, minusek)
Myślę, że w każdej czwórce siedzi 1 mafiozo (dwóch może w jednej z czwórek, ale raczej nie w obu)
To mi ryje banie troche. Jakbym mial obstawiac to zenek, minusek i vini mimo wszystko. Viniemu dobrze szla "wspolpraca" ze mna odnosnie cmc i kleya. Dostal lacznie 2 glosy, g1 od scratcha i g2 od zenka. Mozliwe wiec ze oprocz niewinnego

mnie i Antury na cmc glosowalo jeszcze dwoch czerwnoych tj. zenek i vini wlasnie.
Wiec albo Asika, Gold, Damikor i Gehu albo Zenek, Vini i minusek. Ja to robie w combo

Nie no leb peka, kac po wczoraj i nie chce mi sie dalej analizowac --> ide lezec. Nie wiem czy ktos cokolwiek zatrybi z tego co napisalem.
edit: nie chce mi sie juz szukac, kto wyskoczyl z tym ze detektyw MUSI sie ujawnic najpozniej do poniedzialku wieczor?