Kleyo mafia.
Głosujesz na naimada?damikor pisze: ↑pt maja 12, 2023 3:48 pm Po wczorajszym linczu parę osób (tzn. konkretnie Gold i Gehu, a dosłownie teraz, gdy już miałem wysyłać wiadomość, podpiął się pod to Kondi - i to bardzo mocno) sugerowało, że Naimad9 i Skurwibąk mogą być czyści, biorąc pod uwagę winę Mateosa. Absolutnie się z tym nie zgadzam, wina Mateosa w żadnym wypadku nie oczyszcza dla mnie tej dwójki. Jestem gorącym zwolennikiem podwójnych głosowań w początkowych fazach gry i nie zdziwiłbym się, gdyby w Makarenę uderzył jeszcze jeden szemrany typ. Zwłaszcza mając w pamięci, moim zdaniem, pokrętną logikę z naimadowym głosowaniem na Lisiora, która była mocno "incepcyjna". No i do tego kolejny głos-strzał, tym razem w Minuska. Czemu akurat w Minuska?
Marcin…
Dzień później, 19:30 przed wczorajszym linczem:
No wzbudza zaciekawienie, ale niekoniecznie sympatię więc czemu interpretować to jako taktykę mafii? Jedyna interpretacja która sugeruje jej winę to taka, że widząc iż jej chaos spowodował serię głosów stara się teraz dopasować na swój sposób do miastowych którzy wolą w wyrachowane tabelki, kolorowanki i tego typu analitykę, czym kupi sobie jeszcze kilka linczów.minusek pisze: ↑pt maja 12, 2023 5:17 pmA kontekst tego wszystkiego? Zaczyna nagle walić takie posty odkąd zaczęło jej się palić pod tyłkiem (i to dość niespodziewanie moim zdaniem). Marny plan mafioza? Wzbudza zaciekawienie, a z całkowitą analizą zejdzie jej kilka dni. Przez kilka dni to będzie tyle nowego materiału, ze jej typ pewnie pójdzie w zapomnienie. Fajnie ze się stara, tylko deczko późno. Pytanie mam tylko jedno (w zasadzie do siebie tez): co nam da jej smierć, poza tym ze zginie? Może samo to ze zginie będzie wystarczające.
Mowisz o poprzedniej edycji i te strzalki? Pamietam wtedy tez taktyke Asiki, ktora uwazala, ze co lincz leci, a była w mafi. Teraz Antura robi dokladnie to samo
Mysle, ze należy sprawdzać i karać bledy. Mateos zapłacił za dwukrotne głosowanie na niewinnego, Antura być może tez zapłaci. Było tego sporo: mylenie nickow, gra na olewkę, brak oddanego głosu. Super zaangażowanie w przypadku kiedy niespodziewanie zagłosowało na nia 4 osoby i jest na świeczniku można różnie interpretować.Goldschmidt pisze: ↑pt maja 12, 2023 7:29 pm No wzbudza zaciekawienie, ale niekoniecznie sympatię więc czemu interpretować to jako taktykę mafii? Jedyna interpretacja która sugeruje jej winę to taka, że widząc iż jej chaos spowodował serię głosów stara się teraz dopasować na swój sposób do miastowych którzy wolą w wyrachowane tabelki, kolorowanki i tego typu analitykę, czym kupi sobie jeszcze kilka linczów.