Jeszcze jakieś pytania? Pieniądz i mityczne nowe wyzwania wynagrodzą mu jak się okazuje nawet brak ligi mistrzów.Goldschmidt pisze: ↑śr sie 17, 2022 2:45 am Dlaczego jakikolwiek piłkarz Realu Madryt zaczynając od Casemiro aż po dowolnego piłkarza poziomu Antonio Blanco miałby dołączać do United w obecnym stanie?
Strasznie idiotyczna decyzja wg mnie, przypadek CR, a zwłaszcza Varane'a powinien być sygnałem, że United to nie jest najlepszy kierunek, ale cóż. Kupiliśmy typa za 80 baniek, by Casemiro miał w końcu zmiennika, a tymczasem sam Casemiro spierdala z klubu do utopionego w gównie Manchesteru, Bareja bym powiedział. Szkoda mi go będzie, bo tracimy jednego z liderów. Często wkurzał nieodpowiedzialnością, ale głównie z ogórami, w najważniejszych meczach był spięty jak baranie jaja i dawał mnóstwo dobrego. Nikt go jednak z klubu nie wyrzuca, więc jeśli sam chce odejść, i to jeszcze kurwa do United, to nara. Wycisnąć tylko Diabły jak cytrynę, bez żadnych upustów z racji na wiek czy inne pierdoły. Ci pojebani Anglicy takie chore pieniądze płacą (mignęło mi dziś, że Forest ściąga Gibbsa-White z Wolves za 35-45 mln funtów!), że powinni minimum 70 dać. Nie powinniśmy im ułatwiać na siłę i schodzić na jakieś 50 baniek.
Zapewne zastępstwa też nie będzie, tylko Czuameni wejdzie do once de gala i teraz przez lata będziemy czekać na klasycznego defpoma, bo przecież w teorii mogą go zastąpić i Cama, i Fede. Kisimy piniondz, bo zbieramy znów na Mbappe, czy tam dwudziesty kredyt na remont stadionu.
Piękne okno, nie zapomnę go nigdy. Miały być galaktyczne transfery, dostaliśmy wartościowe uzupełnienia, a zaraz się okaże, że kadra będzie słabsza niż w tamtym sezonie.