Liso dla mnie jest na razie niewinny bo nie wspominałby o revolu, który pewnie nie wie nawet jak wysłać PW na forum.
Otwarta propozycja - możliwe że szokująca - zagłosujmy może na kogoś kto głosował na niewinnych, co?
Na litość boską: "to serduszko". Czy następnym razem możemy zagrać w Grammar Nazi zamiast Forumowej Mafii? Proszę?
Skoro miałeś na myśli Skurwibaka to czemu o tym nie napisałeś od razu? A wdepnąłeś, bo nie można być tak głupim, żeby nie zauważyć że jest się celem tak oczywistej mafijnej prowokacji, która jak pisałem wyżej dotyczy przede wszystkim mnie, ale Ty jesteś zaraz obok.
kleyo pisze: ↑śr maja 10, 2023 9:29 pmSkoro miałeś na myśli Skurwibaka to czemu o tym nie napisałeś od razu? A wdepnąłeś, bo nie można być tak głupim, żeby nie zauważyć że jest się celem tak oczywistej mafijnej prowokacji, która jak pisałem wyżej dotyczy przede wszystkim mnie, ale Ty jesteś zaraz obok.
@damikor co to za kolorowanka gdzie siebie na niebiesko zaznaczasz. Moje są lepsze i dopóki żyję będę je robił.
Z pewnością, już widziałem takich Revoli, co nałapali punktów na początku, ograniczali wkład do minimum, a i tak nie dostawali głosów, bo miastu szkoda było ich marnować. I tak można się prześlizgnąć przez 3/4 gry, a potem odpaść za punkty bez ujawniania tożsamości, jak zrobi się za gorąco.Goldschmidt pisze: ↑śr maja 10, 2023 9:15 pm
Liso dla mnie jest na razie niewinny bo nie wspominałby o revolu, który pewnie nie wie nawet jak wysłać PW na forum.
Otwarta propozycja - możliwe że szokująca - zagłosujmy może na kogoś kto głosował na niewinnych, co?
Ty mi najbardziej podpadłeś, a dlaczego zagłosowałem na Macarene to już wcześniej pisałem. Piotrek na chwilę nie bylem skupiony, ahhh ta Maria
kiedy ksiadz modli sie za OC, ten dostaje jego nick, sprytnie rozegrane.vini639 pisze: ↑śr maja 10, 2023 8:01 pm nie ma się co dziwić głosami na Gondole, chłop zachowywał się jak typowy mafioso.. podtrzymuję moją opinię, cmc i kleyo są w mafii, mniej prawdopodobne jest to, że jest w niej kondi, którego chcieli się pozbyć w linczu, cała teoria o jego aktywności grubymi nićmi szyta, a ich głosy, by ksiądz, który być może jest świezakiem i nie bardzo ogarnia, chronił tutaj jednego z nich, również zastanawiająca. bardzo dobre podejście, zlokalizować "księdza", i ochrona kleyo co drugi lincz. brawo kleyo.
cmc doswiadczony zawodnik, nie w jednej mafii bral udzial. Jednak zeby po 2 linczu juz miec 4 na 5, szacun.
bo czas posta, bo godziny.
Do tego już wczoraj kilka osób go wymienia jako podejrzanego, a ten siedzi w temacie (tak kondi, to ma bardzo duże znaczenie) przed 1 w nocy i ani mru, ani be. Czyżby reszta mafii spała i on jako nowicjusz nie chciał nic napisać zanim ktoś nie sprawdzi jego posta?
Yyyy... Nie będziemy o tym rozmawiać? xDrokoko pisze: ↑śr maja 10, 2023 7:38 pmForumowa Mafia pisze: ↑śr maja 10, 2023 7:27 pm Gondola. - (*) - niewinny
Gondola. – 3 (Asika, Mateos., lisior)
Lisior, co masz na swoją obronę?
Sorry Gondola., wprowadzałeś za dużo niepotrzebnego chaosu, nie wyglądałeś mi na niewinnego mieszkańca miasta.Forumowa Mafia pisze: ↑śr maja 10, 2023 7:27 pm Gondola. - (*) - niewinny
Gondola. – 3 (Asika, Mateos., lisior)
Przy wczorajszym głosowanie prym dla mnie wiedli Gondola. i Antura, podług rozkmin w moim ostatnim poście. Padło na Gondolę., jak widać tragicznie w skutkach.Bury Zenek pisze: ↑czw maja 11, 2023 4:36 am Dlatego głos Asiki jak dla mnie podejrzany, ale nie na tyle żebym jakoś próbował większą teorię na tym budować. Tym bardziej że ona przynajmniej coś będzie próbować, więc albo będzie miała okazję popełnić błąd, albo się jeszcze wybroni. A nie napisze coś w stylu "o kurczę! " i dorzuci jakieś oskarżenie z dupy.
Ja w którejś z pierwszych edycji będąc w mafii napisałam pierwszy mord totalnie w moim stylu i nie udało mi się z tego wybronić
Ale przynajmniej podaje jakieś tropy. Szalenie zachowawczo grasz w tej edycji Gold, liczyłabym na więcej rozkminek Twojego nasiąkniętego oksfordzkim powietrzem mózgu.Goldschmidt pisze: ↑śr maja 10, 2023 9:15 pm Rzeczowy minusek podający rzeczowe tropy do tego stopnia, że zaczyna się rozkmina na temat kto puścił ile memów, bo na poważne sondowanie reakcji na oskarżenia nie ma pomysłu. Jak żyję to nie pamiętam byś w mafię kiedykolwiek grał tak aktywnie i tak otwarcie 'na leminga'![]()