Erling Haaland
Erling Haaland
Zaraz Euro, a po Euro zaczynamy telenowele pt. Mbappe czy Haaland czy może obaj.
Ależ bym go tutaj widział. Dla mnie to największy wonderkid. Większy niż Mbappe, o którego jakoś się tak podświadomie boje, że nie udźwignie tutaj presji.
Ależ bym go tutaj widział. Dla mnie to największy wonderkid. Większy niż Mbappe, o którego jakoś się tak podświadomie boje, że nie udźwignie tutaj presji.
UMARŁ KRÓL, NIECH ŻYJE KRUL.
- Goldschmidt
Re: Erling Haaland
Chelsea oferuje 100 i 120 za Lukaku więc chyba wyłamuje się konkurent w wyścigu po Erlinga i za rok zostaje walka z szejkami z City (jeśli nie kupią Kane'a), Barceloną która nawet wtedy będzie zbierać się z podłogi finansowo i ew. Liverpoolem. Oby tak dalej.
-
Wydaje mi się, że Chelsea musiała usłyszeń "nie" także od piłkarza - dlatego nie nastawia się na tymczasowe rozwiązanie i powrót za rok do rozmów.
Także właściwie to Fichado
Także właściwie to Fichado

-
Czyżby za rok, Mbappe i Halland za 75 milionów (+jakieś tam prowizje, itp)? Jeśli tak, to jakoś wytrzymam najbliższy sezon z tym szrotem. 

Aż się podjarałem na myśl tej dwójki tutaj razem. Dwóch najlepszych młodych koksów na lata w Realu 

A potem się wszyscy obudzimy i zobaczymy na boisku Viniciusa. 

Mając na myśli dwójkę najlepszych młodych koksów miałem na myśli Viniciusa i Rodrygo 

2 asysty i 2 bramki, 5:2 z Frankfurtem. Powiem szczerze, że gdzieś we mnie nadal są małe watpliwosci, ale jeśli nadal będzie tak ładował...
W kolejne lato Bayern, Barcelona, City i my bez dziewiątki. Będzie gorąco w tym temacie.
W kolejne lato Bayern, Barcelona, City i my bez dziewiątki. Będzie gorąco w tym temacie.
-
3 asysty.
City to o Kane'a sie bije i raczej o nim myśli...
City to o Kane'a sie bije i raczej o nim myśli...
-
Chelsea wzięła Lukaku. City celuje w Kane'a, Barcelona nie ma jak przeprowadzić takiego transferu - nie ma takiej opcji.
Zostaje Real, Bayern (mogą się szarpnąć, bo Lewy swoje lata ma, choć jest to dla mnie wątpliwe) oraz Manchester United. Raczej czerwone diabły będą głównym rywalem, o ile City faktycznie weźmie Harrego.
Zostaje Real, Bayern (mogą się szarpnąć, bo Lewy swoje lata ma, choć jest to dla mnie wątpliwe) oraz Manchester United. Raczej czerwone diabły będą głównym rywalem, o ile City faktycznie weźmie Harrego.
-
Mateusz Borek powiedział w "Mocy Futbolu", że Halland może przejść do United. Ale czy to było na poważnie, czy gdybanie, to nie wiem. Tylko oni mogą z Realem rywalizować o Erlinga. A Real nie może odpuścić. Nie ma prawa.
W żadne United nie wierzę. Jego ojciec grał w City i darzy ten klub wielką sympatią. W internecie też chyba krążyło swego czasu zdjęcie Erlinga w koszulce City. Także jeżeli Manchester to jedynie ten niebieski.
Real to byłoby świetne miejsce dla Erlinga, aby wykonać kolejny wielki krok w swojej karierze. Jednak nie oczekiwałbym, że w Madrycie zagości na wiele lat, zwłaszcza jeżeli będzie tutaj Mbappe. Raiola będzie co rusz robił cyrki i prosił o nowy wielki kontrakt, więc Real pewnie go sprzeda po kilku latach za duże pieniądze, zapewne właśnie do City.
Real to byłoby świetne miejsce dla Erlinga, aby wykonać kolejny wielki krok w swojej karierze. Jednak nie oczekiwałbym, że w Madrycie zagości na wiele lat, zwłaszcza jeżeli będzie tutaj Mbappe. Raiola będzie co rusz robił cyrki i prosił o nowy wielki kontrakt, więc Real pewnie go sprzeda po kilku latach za duże pieniądze, zapewne właśnie do City.
- Goldschmidt
Nieprzypadkowo, choć na pewno też trochę z przekąsem, twierdził także że jego marzeniem jest wygranie ligi z Leeds tj. klubem gdzie mieszkali gdy był dzieckiem - rywalem MU.
jw sytuacja klaruje się z dnia na dzień. Mansour, Cziki i Pep chcą zaklepać Kane'a i się chyba już zdecydowali na 100% więc tam sprawa jest jasna - to dobry znak. Real, Barcelona, Bayern, Liverpool i Juventus gdzie kończy się kontrakt Cristiano.
jw sytuacja klaruje się z dnia na dzień. Mansour, Cziki i Pep chcą zaklepać Kane'a i się chyba już zdecydowali na 100% więc tam sprawa jest jasna - to dobry znak. Real, Barcelona, Bayern, Liverpool i Juventus gdzie kończy się kontrakt Cristiano.
On w piątek czy w sobotę w studiu Viaplay opowiadał, że Lewandowski miał ofertę z Barcelony. Mam wrażenie, że bierze te newsy z Bravo Sport.El Dominik pisze: ↑pn sie 16, 2021 9:56 am Mateusz Borek powiedział w "Mocy Futbolu", że Halland może przejść do United. Ale czy to było na poważnie, czy gdybanie, to nie wiem. Tylko oni mogą z Realem rywalizować o Erlinga. A Real nie może odpuścić. Nie ma prawa.
No soy solo perfecto - soy Madridista tambien.
"W stepie szerokim, którego okiem nawet sokolim nie zmierzysz... Wstań, unieś głowę, wsłuchaj się w słowa pieśni o Małym Rycerzu."
"W stepie szerokim, którego okiem nawet sokolim nie zmierzysz... Wstań, unieś głowę, wsłuchaj się w słowa pieśni o Małym Rycerzu."
Teraz Kane, a za jakieś 5 lat Haaland wciąż będzie jeszcze młody, więc Harry'ego wymieni się na lepszy i młodszy model.Goldschmidt pisze: ↑pn sie 16, 2021 10:49 am Nieprzypadkowo, choć na pewno też trochę z przekąsem, twierdził także że jego marzeniem jest wygranie ligi z Leeds tj. klubem gdzie mieszkali gdy był dzieckiem - rywalem MU.
Myślę, że kluczowa w przyszłorocznym dealu znowu będzie klauzula ewentualnego odejścia. Bayern na pewno na takie coś nie pójdzie, tak samo jak kluby z PL. U nas w Realu te klauzule są strasznie wysokie, więc też pytanie czy udałoby się ustalić jakiś złoty środek. Z tego co wiem to Juve zgodziło się na jakąś klauzulę przy podpisaniu De Ligta, więc z Haalandem mogłoby być podobnie... Barca ma trudną sytuacje i w rok jej raczej nie poprawią, ale jeżeli mieliby możliwość podpisania Erlinga, to zgodzą się na wszystko.
-
Podobny nerwus jak CR. Macha rękami, kopie piłke bez gry. Chce tak jak Cristano. Bardzo mi go przypomina. Niektórych to będzie wkurzać. Oby nie nas. 

- Goldschmidt
Na dobranoc, z cyklu "160 to mało skoro alternatywa to..."
Poszedłem na zakładzik o flaszkę, że Erling i Kylian do września 2022 będą razem w Realu, ale..
.. w sumie naszło mnie przemyślenie, czy on jak Kylian nie będzie chciał statusu nr 1 w zespole?
.. w sumie naszło mnie przemyślenie, czy on jak Kylian nie będzie chciał statusu nr 1 w zespole?
Ciężko powiedzieć. Niby podobni, ale kompletnie inni gracze. Jak dla mnie stworzyliby genialny duet.
UMARŁ KRÓL, NIECH ŻYJE KRUL.
-
Mam Deja vu, z transferem Lewego do Realu.Goldschmidt pisze: ↑wt sie 24, 2021 11:18 pm Na dobranoc, z cyklu "160 to mało skoro alternatywa to..."

A jeśli chodzi o transfer Hallanda do Realu w przyszłym sezonie, to nie wyobrażam sobie, żeby go u nas nie było...
Jak ma mieć tu wątpliwości o status w drużynie to przynajmniej wiadomo że nie pójdzie do PSG, bo tam status będzie miał jeszcze gorszy.
Mam nadzieję że nie będzie go interesował status tylko rozkmini że trio z nim, Mbappe i Viniciusem to może być legendarne zestawienie i bite rekordy.
Oby tylko rzeczywiście plan na pozyskanie i Mbappe i Haalanda istniał.
Mam nadzieję że nie będzie go interesował status tylko rozkmini że trio z nim, Mbappe i Viniciusem to może być legendarne zestawienie i bite rekordy.
Oby tylko rzeczywiście plan na pozyskanie i Mbappe i Haalanda istniał.
Gość ma agenta chorego umysłowo i każdy przy zdrowych zmysłach po prostu poradził by mu zmianę jeżeli faktycznie interesuje go gra w topowym klubie od zaraz. Przecież te prowizje dla Raioli to jest jakaś bujda i kpina. To jest jebana pijawka i nic więcej. Szczerze to obecnie przez to widzę konkretne zagrożenie dla tego transferu.. Perez na to nie pójdzie.
-
Przecież agent robi dla niego super robotę. Trafił idealnie do BVB - gra, błyszczy, nabiera doświadczenia. Ma z góry załatwiony transfer gdzie chce i każdy będzie zadowolony. Gdyby nie zmysł Raioli to nie byłoby klauzuli i BVB by żądała 160 baniek, a tak będzie 75-90 a 30 zgarnie słusznie agent.