Ale kto powiedział że chcę dyskutować

To akurat ty poczułeś potrzebę odpowiedzi rzekomemu malkontentowi tj. osobie reprezentującej ludzi z którymi rozmów unikasz. Dosyć zabawne.
Tłumaczyłem już - temat jest o Bernardo. Nie o tym czy Real jest chujowy czy nie. I szczęśliwie kwestia jego chęci odejścia wróciła na tapetę więc sobie skomentowałem jak durne w perspektywie czasu jest niezainteresowanie się tym zawodnikiem biorąc pod uwagę nasze potrzeby.
Tchouameni nie jest przez nikogo uważany za generacyjny talent na pozycji DMa. Lub inaczej - ci co tak uważają chyba w ogóle go nie oglądali albo nic na jego temat nie przeczytali. Jest box-to-boxem o defensywnej charakterstyce. Jak powiedzmy Kante. To czy się przekwalifikuje na DMa to wcale nic pewnego, jednak nie znaczy to że inwestycja jest zła bo zwyczajnie można z nim grać inaczej.
Czego nie zrobiłby Florentino - jest to krytykowane, poddawane w wątpliwość.
Bzdura. Przynajmniej nie przeze mnie.
A koniec końców - większość jego decyzji przetrwało próbę czasu i zwyczajnie się broni.
Co nie znaczy, że należy przestać komentować te chujowe albo szukać odpowiednich proporcji w chwaleniu i krytyce.