Brahim Díaz
Re: Brahim Díaz
17 goli, 9 asyst. Faktycznie sezon zawalony po całości, ale to nie ten temat btw.
W przeliczeniu na ilość minut to tak, zawalony po całości. Mam nadzieję, że nie będzie pchany temat 433 by zapewnić mu miejsce w jedenastce, bo na nie w tej formie po prosu nie zasługuje. Już lepiej dać je Brahimowi.
"Nie ma sprawiedliwości, jestem tylko ja - powiedział Śmierć" - Terry Pratchett, Mort
Strata w środku i stracony gol. Nie trzeba było podpowiedzi do zgadnięcia czyja to sprawka 

Czasami biega jak jeździec bez głowy, ale ogólnie uwielbiam jak z piłką wbiega w tor biegu zawodnika (nie wiem jak to określić, coś jak Messi). Te jego przyspieszenia z piłką, fantastycznie się to ogląda.
Gość wchodzi i gwarantuje liczby z ławki. To jest bezcenne. Ładnie pracuje na większą ilość minut.
Brahim z soboty to pierwszy gość do odstrzału: trzymanie piłki, wchodzenie w drybling na 2-3 przeciwników, kiedy kolega stoi z boku niekryty. Nienawidzę tego. No i ta bramka... juniorzy w Gryfie Mielec widzą że trzeba iść zawsze do piłki, szczególnie w tej partii boiska, a gość z Realu Madryt czekał i asekurował na odległość. Masakra
Ciekaw jestem przyszłorocznego Realu Madryt i gdzie będzie w nim dla niego i Ardy miejsce.
Ciekaw jestem przyszłorocznego Realu Madryt i gdzie będzie w nim dla niego i Ardy miejsce.
Kibicowałem mu u nas, jeszcze przed wypożyczeniem do Milanu, ale faktycznie druga połowa tego sezonu jest słabiutka w jego wykonaniu. Dodatkowy problem polega na tym, że nie wiadomo jaka jest jego idealna pozycja a z kolei u nas nie wiadomo jaki my w końcu preferujemy system. W zeszły sezonie było świetne 442, w tym sezonie jest kaleczone 433 a co będzie w przyszłym? A dopiero znając system będzie można ustalać czy dany zawodnik będzie tu pasował czy nie, poza przypadkami oczywistymi, które należy odpalić, ale do nich według mnie ani Arda ani Brahim nie należą.
"Nie ma sprawiedliwości, jestem tylko ja - powiedział Śmierć" - Terry Pratchett, Mort