Nie zagłosowałem, bo zasnąłem. Zupełnie mnie to zaskoczyło, bo nie czułem się senny. Na przyszłość będę wysyłał głos wcześniej i najwyżej później zmieniał.
Gdybym był księdzem, modliłbym się za
kleyo.
O ile 4 głosy na Macarenę są zaskakujące, to 3 na
rokoko to już rozbój w biały dzień. Jaki sens ma pozbywanie się jednego z najproduktywniejszych graczy? Nawet, jeśli winny, to gadatliwy mafiozo jest bardziej wartościowy z punktu widzenia miasta, niż milczący niewinny. Zwłaszcza po
minusku spodziewałbym się czegoś innego. Już miał się stać moim głównym podejrzanym, ale widzę, że teraz się trochę uruchomił. Wydawało mi się, że podrzucał ten temat lisiora, żeby chronić
kondiego i przy okazji może pozbyć się potencjalnie pożytecznego miastowego. Ale biorąc pod uwagę ostatnią aktywność, to nie jest temat na najbliższe 2 dni.
Asika na razie ma na koncie kuriozalną teorię o mafijności KarBara oraz deklarację braku podejrzanych i ogólnej "nieagresji". Wygląda to bardzo słabo. W ogóle nie rozumiem jak można nikogo nie podejrzewać, dla mnie na ten moment poza podejrzeniem jest jedynie kleyo, a i to nie na 100%. Trochę taka gra, żeby naprodukować znaków, ale nie zostawić po sobie żadnych powiązań.
Kondi chyba liczy, że o nim zapomnimy, mój głos już na pewno na niego w najbliższym linczu. Zaraz wysyłam.
Bury Zenek i
Antura swoimi głosami wpisali się w grono głównych podejrzanych.
Pewnie znajdzie się w mafii ktoś, kto po prostu przemyka nie dając wielu konkretów. Może
Goldschmidt? Zwłaszcza, że spłodził takiego kasztana:
Goldschmidt pisze: ↑pn maja 08, 2023 8:14 pm
Jakaś
turbognida jest w mafii i zapamiętała że KarBar był MVP ostatniej edycji gdzie pierwszy raz od 20 lat istnienia tej gry trafił modlitwę.
Ale bym walił W MORDĘ, jakbym takiego mafiozę spotkał! Lepiej mi uwierzcie!