Madridistas.pl - cześć! 😎
Re: Madridistas.pl - cześć! 😎
Człowiek się starzeje, niektóre kwestie się zmieniają 

Hej, sorki za spóźnienie.
“Pewne rzeczy skazane są na zagładę i zapomnienie ze względu na samą swą wyjątkowość; niepowtarzalność należy do definicji cudu. Natomiast to, co pospolite, trwa wiecznie.”
Crawler, a ty co tak cicho?
Nie masz do powiedzenia nic ciekawego?
Nie masz do powiedzenia nic ciekawego?

κύριος Ἰησοῦς
Podrzućcie link do discorda Panowie, proszę.
- Goldschmidt
Dzieje się ostatnio dużo, człowiek czasu na komputer nie znajduje.

“Pewne rzeczy skazane są na zagładę i zapomnienie ze względu na samą swą wyjątkowość; niepowtarzalność należy do definicji cudu. Natomiast to, co pospolite, trwa wiecznie.”
- madridcampeon
No cześć, nareszcie. Od roku się o Ciebie pytałem. Już myślałem, że nas olałeś tak jak Didi.
Musiałem sobie ułożyć pewne sprawy. Przestałem też nieco interesować się sportem, na rzecz e-sportu.
Nie myśl, że nie było mi źle z tego powodu, że zostawiłem Cię tutaj samego! Bardzo często wracałem do tego myślami.
W tym sezonie widziałem dosłownie parę meczów Realu, ale ostatnie pojedynki w Lidze Mistrzów nieco rozbudziły moje zainteresowanie. Były też pewne dodatkowe, inne motywacje. I tak się potoczyło. Po półfinale pomyślałem, że jak Real wygra, to założę konto.
I o tym zapomniałem, ale kleyo mi niechcący przypomniał o tym zakładzie z samym sobą.
Nie myśl, że nie było mi źle z tego powodu, że zostawiłem Cię tutaj samego! Bardzo często wracałem do tego myślami.

W tym sezonie widziałem dosłownie parę meczów Realu, ale ostatnie pojedynki w Lidze Mistrzów nieco rozbudziły moje zainteresowanie. Były też pewne dodatkowe, inne motywacje. I tak się potoczyło. Po półfinale pomyślałem, że jak Real wygra, to założę konto.
I o tym zapomniałem, ale kleyo mi niechcący przypomniał o tym zakładzie z samym sobą.
- madridcampeon
Uff.
Kolejny powód, by kochać tę drużynę.
Kolejny powód, by kochać tę drużynę.
e-sport? CS?!
- Goldschmidt
Prędzej LoL 

Tak, chodzi o e-sport League of Legends 
Jakby ktoś potrzebował wprowadzenia do tego niesamowitego świata - i nie trzeba znać gry za bardzo! To czekam na kontakt.

Jakby ktoś potrzebował wprowadzenia do tego niesamowitego świata - i nie trzeba znać gry za bardzo! To czekam na kontakt.

Podrzuccie prosze link do kanalu na discordzie
Dzieki, nie zwrociłem uwagi na Twoj post
Wszystkiego dobrego w te Święta, dla was i waszych rodzin
zdrówka na co dzień i obyśmy niebawem mogli się cieszyć z kolejnego uszatego!

No soy solo perfecto - soy Madridista tambien.
"W stepie szerokim, którego okiem nawet sokolim nie zmierzysz... Wstań, unieś głowę, wsłuchaj się w słowa pieśni o Małym Rycerzu."
"W stepie szerokim, którego okiem nawet sokolim nie zmierzysz... Wstań, unieś głowę, wsłuchaj się w słowa pieśni o Małym Rycerzu."
- Forumowa Mafia
Dobry wieczór.
Aktywujcie PW.
Aktywujcie PW.
- madridcampeon
O, widzę że nawet dla mnie się miejsce znalazło na mapce Cantelo. Na starym forum chyba jeszcze nie było nic mnie dedykowanego w planie miasta.
Czemu w sumie nie grasz? Nie twoje klimaty?
- madridcampeon
Sam nie wiem. Mam jakieś przeświadczenie, że się nie nadaję, fobię, że będę lamił i tak dalej. Czytam już którąś z rzędu waszą rozgrywkę i nie mam zielonego pojęcia, jak wy na te tropy wpadacie. Ja bym nie umiał tam niczego wyłuskać i musiałbym głosować w ciemno, losowo, od początku do końca. Za mało bystry na tę grę jestem.
Madrid, wszyscy w tej grze się tak czują. Tylko, że niektórzy to maskują przekleństwami i nadmiernym machismo.
- Goldschmidt
jw
Gra polega na tym, że nikt nic nie wie prócz mafii, a szczątki wiedzy mają dwie inne osoby. I celem gry jest zbłaźnić się jak najmniej.
Gra polega na tym, że nikt nic nie wie prócz mafii, a szczątki wiedzy mają dwie inne osoby. I celem gry jest zbłaźnić się jak najmniej.

Ale nawet jak się zbłaźnisz, to nic się nie stanie - admini skasują forum za parę lat.