Madridistas.pl - cześć! 😎
- eltacondedios
Re: Madridistas.pl - cześć! 😎
Te same twarze, ci sami userzy. Zmieniają się tylko fora. Ciao!
Nowe forum, stare uprzedzenia?
Zobaczymy!
Ja jeszcze nie wiem czy jestem tutaj na stałe, ponieważ przyzwyczaiłem się już do życia bez forum po ostatniej banicji

Ja jeszcze nie wiem czy jestem tutaj na stałe, ponieważ przyzwyczaiłem się już do życia bez forum po ostatniej banicji

- Culé a muerte
Melduje sie na pokladzie 

"Rząd nie jest dla nas rozwiązaniem, jest dla nas problemem."
Ronald Reagan
Ronald Reagan
O Paweł 

co tam w twoim świecie- dziwek, dragów i drogich samochodów? Pandemia wpłynęła negatywnie na Twoje życie?
"Piłka nożna to taka gra, w której 22 mężczyzn biega za piłką, a na końcu i tak w finale wygrywa REAL"
Nie wiem kim jesteś, ale mogę Cię kupić.
Siema Zedd, poważnego człowieka kojarzę

Siema Zedd, poważnego człowieka kojarzę

UMARŁ KRÓL, NIECH ŻYJE KRUL.
- madridcampeon
Ej, co z Crawlerem? Na Discordzie pisaliście, że na coś się obraził, no w każdym razie nie kumam sprawy. Tak mnie popędzał, żebym nie zapomniał się przenieść, a tymczasem to on olewa nas. Cóż za hipokryzja!
Drugie pytanie - co z miXUE? Widzę, że daje znaki życia na Discordzie, a tutaj go nie ma. WTF?!

Drugie pytanie - co z miXUE? Widzę, że daje znaki życia na Discordzie, a tutaj go nie ma. WTF?!
- hugh hefner
mix pisał, że jeszcze przez jakiś czas ma nawał pracy i celowo wstrzymuje się z rejestracją, żeby forum go za bardzo nie wciągnęło. 
PS. Zbiorowe "cześć" do wszystkich nowych użytkowników, niezależnie komu kibicują - także tych, którzy jeszcze się nie zarejestrowali. Nie gryziemy. Siłą starego forum było to, że korzystali z niego kibice różnych klubów, przez co można było prowadzić ciekawe dyskusje, zamiast dusić się we własnym sosie, więc nie krępujcie się.

Spoko, ja nauczony latami obserwacji fanbojów PL w odpowiednim temacie na śp. forum podjąłem strategiczną decyzję o przyznaniu górowania tejże ligi nad innymi nie wcześniej niż po ośmiu latach bezwzględnej dominacji na arenie europejskiej.Alternative pisze: ↑pn maja 31, 2021 7:03 pm Czy PL ssie? Jeżeli już to zasysa talent z innych lig.
Ale w sumie zgadzam się, 4/6 miejsc w finałach LM w ostatnich 3 latach wykręcony przez 4 różne kluby, to wynik niezły, ale miejsce do poprawy ciągle jest. ;P
PS. Zbiorowe "cześć" do wszystkich nowych użytkowników, niezależnie komu kibicują - także tych, którzy jeszcze się nie zarejestrowali. Nie gryziemy. Siłą starego forum było to, że korzystali z niego kibice różnych klubów, przez co można było prowadzić ciekawe dyskusje, zamiast dusić się we własnym sosie, więc nie krępujcie się.
„Wspaniali Anglicy, jaka szkoda, że nie żyją.”
Siema! Ostatni rok był dla mnie lekkim zapierdolem, mentalnym, roboczym i kontakt z forum umarł naturalnie, a tu widzę grupa dalej walczy
Więc witam ponownie, mam nadzieję, że na dłużej

Więc witam ponownie, mam nadzieję, że na dłużej

Tak się zaczytałam, że zapomniałam się przywitać
. Witam wszystkich po dłuuugiej przerwie i mam nadzieję, że zagoszczę tu na dłużej. A to, czy forum będzie żyło/kwitło i nie zwiędnie - zależy wyłącznie od nas samych.

Dzien dobry wszystkim 

Byłem na discordzie, ale nawet nie wiedziałem, że mamy nowe forum - dopiero wczoraj zorientowałem się po poście Cube'a!
- Goldschmidt
Siemaneczko. Wpadłeś po linku z Disco może?
Nie. Nie mam pojęcia nawet co to jest. Znajomy dał link na grupce facebookowej, więc mi się sentymentalnie zrobiło

Mówiąc sentymentalnie masz na myśli, że byłeś na starym forum?
Sorry, że tak o to wypytujemy, ale mamy trochę problem z nowymi userami, bo nasze forum jest mało widoczne (jeszcze
) i próbujemy różnymi sposobami tu ludzi ściągać, a jak pojawia się ktoś nagle to niezwykle nas to cieszy 
Sorry, że tak o to wypytujemy, ale mamy trochę problem z nowymi userami, bo nasze forum jest mało widoczne (jeszcze

Ciemno nocka idym ją, ciemno nocka idym ją,
Hej, na Kotarzu, na Kotarzu, dziewki śpią.
Hej, na Kotarzu, na Kotarzu, dziewki śpią.
- madridcampeon
Joł, @Rio! Cześć, @tyranitar! Miło widzieć coraz więcej nowych-starych „twarzy”.
@kleyo - co za pytanie?! Oczywiście, że był! Pamiętam go nawet.
@kleyo - co za pytanie?! Oczywiście, że był! Pamiętam go nawet.
Tak, ja konto zakładałem w 2008 albo 2009 roku

Rio dostał ode mnie zaproszenie, mam nadzieję że reszta osób z tamtego forum też wpadnie